søndag 26. august 2012

#bw

#coffee #blackcoffee #afterdinner #sunday #nespresso


 #bw #black #white #blackandwhite #heart #blackboard


#new #bowls #kremmerhuset #stripes #patternEn fortsatt god søndag ønskes deg!

Hylleblomsten

søndag 12. august 2012

Oliventredebutant

Hele denne avslappende sommeren er snart over, og late dager har forsvunnet i løse luften. Uten et eneste utenlandsopphold og med et minimalt antall soldager har mye av tiden gått med på å rett og slett slappe av. Og jeg kan helt ærlig, hånden på hjertet, kors på halsen, si at det har vært en helt fantastisk sommertid.


Selv om jeg har hatt all verdens med tid til overs har det ikke vært aktivitet her inne. Med en dose dårlig samvittighet har jeg vært inne av og til, men jeg har hatt verken skrivelyst eller noe jeg ønsket å forevige med kamera. Men da jeg endelig fikk et bittelite oliventre i hus følte jeg at sperren var opphevet, de er jo så innmari fotogene disse populære trærne. Lenge har jeg hatt lyst på et, men siden jeg har hørt at de er vanskelige å holde liv i har det vært litt på vent. Jeg drømmer fortsatt om et stort et på verandaen, men det får kanskje bli til neste sommer.
Den deilige sofaen vår har ikke akkurat vært hyppig fotografert så det passet bra å plassere den nyinnflyttede i vinduskarmen over min favorittplass. Her kan jeg sitte i mange timer og kose meg med god mat, alt for mye snop, deilig vin, inspirerende magasiner, ja, det meste rett og slett, hihi. Og det er ikke til å legge skjul på at det er flere som har funnet ut at dette er en god plass. Da vi besøkte mammaen min i sommer gikk det ikke lang tid før Maja lærte at å hoppe opp i sofaen slett ikke var noen sak. Hun får ikke lov til å hoppe opp med mindre vi gir henne lov, men en rampete søtsak bryr seg ikke alltid om slikt.


Lille Maja har vokst fort og blitt både større, sterkere og smartere. Hun fyller livene og hjertene våre med glede og vi klarer ikke slutte å se på henne. Vi jobber for tiden med at hun skal være trygg og rolig når vi ikke er hjemme, og det er kanskje flere med hund som har erfart at det ikke er bare enkelt?


Det er ikke bare oliventreet som kapret linsen idag, denne jenta elsker oppmerksomhet og sier ikke nei til et besøk i putehaugen. Tidligere var dunputer det beste å sette tenna i, men heldigvis er det godt å bare ligge på de nå. Hun har felt noen tenner nå så det kan jo hende at en pute eller to får gjennomgå om ikke så lenge igjen, hihi.

Nyt en deilig søndag!

Hylleblomsten