torsdag 20. september 2012

Før jeg drar

Jøje meg så fort dagene går for tiden! Det føles som jeg akkurat ikke henger med i svingene, men klamrer meg fast allikavel. Blir et lite livstegn fra meg idag, og dessverre ikke det store innlegget. Men jeg må bare vise fram denne fantastiske veska som har flyttet inn hos meg.


Fra Kremmerhuset, laget av bøffelskinn og er helt fantastisk fin! Jeg har sett på den så lenge, og en dag måtte det bare skje. Det har allerede flyttet litt rundt på stua, og syntes det var ganske ok å stå på tvbenken.



Akkurat nå er den tom, men den fylles nok med hundeleker. Tvbenken ellers er ikke så fristende å forevige, med tv på veggen og to høye, brune høytalere på hver side. Og de er det ikke jeg som insisterer på at skal være der, hihi. Men de gir god lyd, og det er jo faktisk ikke så dumt når man skal se en god film.


Straks skal jeg håndtere trillebagen min til tbanen og farte videre til Trondheim. Min mormor feirer 90 år imorgen, og nesten 20 flotte folk skal rope hurra og spise seg runde på god mat, fyldige kaker og antageligvis en god dose snop.

Ha en herlig fredag og en deilig helg!

Hylleblomsten

mandag 10. september 2012

Keiserens nye trær

For to år og 54 dager siden ble det lagt ut et koselig blogginnlegg. Dette fine innlegget var starten på min favorittblogg, nemlig Keiserens Nye Trær. Jeg har skrevet om disse dyktige gutta tidligere og gjør det med glede igjen nå som de feirer med en fantastisk give away. 434 følgere (og 434 innlegg så vidt jeg kan se, elsker slike tilfeldigheter, hihi) og over 300.000 treff er imponerende tall. Men slettes ikke overraskende, keiserne kan det de driver med.

Bilde fra keiserensnye.blogspot.no
Nå har Dekoratøren til og med satset stort og er i gang med det som kan se ut til å bli min favorittnettbutikk også. Og det er premier fra dette prosjektet som 5 heldige stikker av med under deres feiring av nye lesertall. Har du enda ikke sjekket ut bloggen deres? Da har du en fin lektyre resten av uka, samt masse fin inspirasjon og humor.

Jeg gleder meg til å ser mer fra dere gutta!

Hylleblomsten



 

onsdag 5. september 2012

Grått er flott

Den klare luften har blitt kaldere. Den kjølige kvelden har blitt mørkere. Varme pledd og tykke gensere er funnet fram, og jeg har blåst støv av refleksene som jeg ikke går ut uten på denne årstiden. Høsten kommer snikende på og selv om jeg elsker den spirende våren og den frodige sommeren, så elsker jeg like høyt denne perioden.


Kurven som er fylt til randen med telys er lokalisert. Senest i går ryddet jeg i teskuffen min, klar for å nyte hver en kopp med fyldige smaker. Maja har fått den ene fleecegenseren min til å ha i sengen sin om natten, hun fryser nesten like lett som meg, hihi. Om kvelden krøller vi oss begge opp i sofaen med myke puter i grått.


Jeg har vært glad i grått lenge, men i år har jeg lagt min elsk på fargen man får i uendelige nyanser. Tekstiler og gjenstander er forent både på stue, gjesterom og kjøkken. Og på gjesterommet står et gammelt skap fra gården til mormor og venter på en lys grå farge som ble kjøpt inn for en evighet siden. Phu, der var det sagt! Nå blir det forhåpentligvis også gjort, haha!


Og siden sist innlegg var jeg en av bloggene som havnet på den herlige blogglisten til Kremmerhusbloggen, hurra! Og ikke bare det, jeg har fått over 50 fantastiske følgere! OG, over 10.000 treff på bloggen! Det er jammen helt utrolig og jeg er bare så glad! Jeg setter så utrolig stor pris på hver og en som er innom og titter, og blir som et begeistret barn for hver kommentar. Egentlig burde det vel være ballonger og konfetti på bildene, men det får bli ved en annen anledning.




Håper dagen din blir litt mer fargerik enn disse bildene, her skinner sola hvertfall og det liker vi.

Hylleblomsten