torsdag 20. september 2012

Før jeg drar

Jøje meg så fort dagene går for tiden! Det føles som jeg akkurat ikke henger med i svingene, men klamrer meg fast allikavel. Blir et lite livstegn fra meg idag, og dessverre ikke det store innlegget. Men jeg må bare vise fram denne fantastiske veska som har flyttet inn hos meg.


Fra Kremmerhuset, laget av bøffelskinn og er helt fantastisk fin! Jeg har sett på den så lenge, og en dag måtte det bare skje. Det har allerede flyttet litt rundt på stua, og syntes det var ganske ok å stå på tvbenken.Akkurat nå er den tom, men den fylles nok med hundeleker. Tvbenken ellers er ikke så fristende å forevige, med tv på veggen og to høye, brune høytalere på hver side. Og de er det ikke jeg som insisterer på at skal være der, hihi. Men de gir god lyd, og det er jo faktisk ikke så dumt når man skal se en god film.


Straks skal jeg håndtere trillebagen min til tbanen og farte videre til Trondheim. Min mormor feirer 90 år imorgen, og nesten 20 flotte folk skal rope hurra og spise seg runde på god mat, fyldige kaker og antageligvis en god dose snop.

Ha en herlig fredag og en deilig helg!

Hylleblomsten

7 kommentarer:

 1. Kjempefin er den:)
  God tur til Trondheim, det hørtes kos ut og feire sin kjære mormor ♥

  SvarSlett
 2. Så nydelig den var og så kjekkt når ein kan fylle noko oppi,er så enig med deg at tida går fort,enkelte ganger gløymer eg ting som eg burde ha huska men sån er det av og til:)
  Eg skal feire mi mormor og imorgen men ho blir 85 då:)kos deg!

  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. hellu og takk for sist : ))

  Putetrekkene lå like ved happylightsen ;b på kvitteringa står det mint, men de er nok både både mint, grågrønt og petrol i mønsteret og jeg er såå fornøyd! Finnes i flere farger også - vi får vel bare vente og se ;-)

  Håper du har hatt ei fin helg i Trondheim : )

  hilsen Silje.

  SvarSlett
 4. Så fantastisk kul denne var! Denne har jeg faktisk ikke sett(??) skal en tur til byen i morgen, så da skal jeg kikke etter den!

  Håper du har hatt en finfin tur til "barteby", fineste byen!:) Har familie der, så har vært der maaange ganger:) Blir nok aldri lei:)

  God klem til deg:))

  SvarSlett
 5. åå! den likte eg!
  så kul:)

  Eg var jo på kremmerhuset og handla i dag, men eg må nok ta turen igjen.
  Takk for inspirasjon.

  God tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 6. God jul og godt nyttår ønskes deg og dine! Blogghilsen fra Ellen.

  SvarSlett
 7. Nice post, things explained in details. Thank You.

  SvarSlett