søndag 15. juli 2012

Mitt kremmerhus


For ikke så mange uker siden kom det et spørsmål fra en kollega av meg. Denne kollegaen, som har det fine navnet Sara, holder til i Trondheim og skriver den populære bloggen til Kremmerhuset. Og spørsmålet gjaldt om jeg kunne tenke meg å få besøk av henne og kameraet hennes slik at vi kunne sparke i gang hjemme-hos-reportasjene på nevnte blogg.

 

Jeg har helt siden Kremmerhusbloggen for alvor kom på "kartet" for ett år siden gledet meg til å se hvordan andre Kremmermus har det hjemme hos seg. Men at min lille leilighet skulle eksponeres som den første hadde jeg aldri trodd jeg skulle ha mot til å si ja til. Men hvordan skal jeg kunne oppmuntre andre til å si ja hvis jeg selv hadde sagt nei?

 

Så da ble det slik at forrige lørdag troppet Sara opp, klar til å slite ut utløserknappen. Heldigvis er denne dama utrolig dyktig bak kameraet og jeg gledet meg til å se et resultat jeg var sikker på at kom til å bli bra. På fredag ble innlegget lagt ut og jeg fikk se bildene for første gang.

 

Tusen takk Sara for et veldig hyggelig besøk og for nye ideer til utsnitt og vinkler som jeg aldri har tenkt på før! Hele det fine innlegget kan dere lese HER. Bildene jeg har strødd imellom her er det altså Sara som har tatt.


Og på grunn av denne hyggelige oppmerksomheten har jeg fått flere følgere, og hjertet mitt gjør et stort hopp for hver og en som klikker seg inn, leser, og får lyst til å følge med videre! Jeg er så glad for å finne deres fine blogger også slik at jeg kan få herlig inspirasjon fra flere kanter. 

Ha en flott søndag videre!

Hylleblomsten

8 kommentarer:

 1. Nydelig hjem du har! Så flotte bilder, tenker det må være gøy å se bilder av hjemmet som andre har tatt:)
  Fortsatt fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 2. Utrolig glad for at du sa JA!!
  Gleder meg masse til å følge deg videre,
  liker leiligheten og stilen din kjempe godt!
  Nyt søndagen!
  Klemmer fra Toril :)

  SvarSlett
 3. Så flott at du sa Ja,det synest eg du gjorde så rett i,så fint som du har det:))Alltid gøy å sjå korleis bildene blir som andre har tatt!
  Fine dag til deg!
  Klem klem

  SvarSlett
 4. fant den fine bloggen din gjennom kremmerhuset sitt innlegg,flotte bilder av den fine leiligheten, gleder me til å følge deg videre... Så la meg til så jeg finner veien tilbake...
  Ha en fin sommer videre... klem victoria

  SvarSlett
 5. Så fine bilder som ble tatt av den flotte leiligheten din!
  Du har fått til en "stemning" i leiligheten som gjør at de som kommer på besøk (og ser bildene) føler seg hjemme hos deg :)

  Du er så flink til å sette sammen ting i kombinasjoner som jeg ikke ville tenkt på selv! Veldig inspirerende å se, og det får i gang min kreativitet og :)

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Julie

  SvarSlett
 6. Så gøy!
  Og så flotte bilder ♥
  Må inn på Kremmerhusbloggen og sjekke mer:)

  SvarSlett
 7. Dette så jeg, vettu... så gøy! Du har virkelig et nydelig hjem, mange fine detaljer:) Liker stilen din godt:)

  Gratulerer med nydelig repotasje!:)
  Stor klem:))

  SvarSlett
 8. Superlekre bilder, med masser av stilige detaljer!!

  Grattis så mye med repotasjen :))

  SvarSlett