onsdag 5. september 2012

Grått er flott

Den klare luften har blitt kaldere. Den kjølige kvelden har blitt mørkere. Varme pledd og tykke gensere er funnet fram, og jeg har blåst støv av refleksene som jeg ikke går ut uten på denne årstiden. Høsten kommer snikende på og selv om jeg elsker den spirende våren og den frodige sommeren, så elsker jeg like høyt denne perioden.


Kurven som er fylt til randen med telys er lokalisert. Senest i går ryddet jeg i teskuffen min, klar for å nyte hver en kopp med fyldige smaker. Maja har fått den ene fleecegenseren min til å ha i sengen sin om natten, hun fryser nesten like lett som meg, hihi. Om kvelden krøller vi oss begge opp i sofaen med myke puter i grått.


Jeg har vært glad i grått lenge, men i år har jeg lagt min elsk på fargen man får i uendelige nyanser. Tekstiler og gjenstander er forent både på stue, gjesterom og kjøkken. Og på gjesterommet står et gammelt skap fra gården til mormor og venter på en lys grå farge som ble kjøpt inn for en evighet siden. Phu, der var det sagt! Nå blir det forhåpentligvis også gjort, haha!


Og siden sist innlegg var jeg en av bloggene som havnet på den herlige blogglisten til Kremmerhusbloggen, hurra! Og ikke bare det, jeg har fått over 50 fantastiske følgere! OG, over 10.000 treff på bloggen! Det er jammen helt utrolig og jeg er bare så glad! Jeg setter så utrolig stor pris på hver og en som er innom og titter, og blir som et begeistret barn for hver kommentar. Egentlig burde det vel være ballonger og konfetti på bildene, men det får bli ved en annen anledning.
Håper dagen din blir litt mer fargerik enn disse bildene, her skinner sola hvertfall og det liker vi.

Hylleblomsten


5 kommentarer:

 1. Så nydelige bilder,grått er jo veldig flott og her har eg så lyst på litt grå strikkeputer og pledd,no når høsten er her så må me jo ha litt varme inn:)
  Fine ting du har!
  Klem fra Lillian:)

  SvarSlett
 2. Liker bloggen din så utrolig godt!!
  Stas å være i "selskap" med deg på Kremmerhus-bloggen ;)
  Herlig torsdag til deg - snart helg!! :)
  Klem fra Toril

  SvarSlett
 3. Herlig med sol...
  Jeg liker høstfølelsen som har kommet nå jeg, telys og en kopp te.. herlig!!

  Ha en fin kveld!
  klem

  SvarSlett
 4. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

  SvarSlett